Η εταιρία μας έχει σαν κύριο στόχο την ικανοποίηση των πελατών της καθώς και του τελικού καταναλωτή. Για το λόγο αυτό τα προϊόντα που προσφέρουμε έχουν συγκριτικό πλεονέκτημα σε ποιότητα και γεύση.

Κύριο μέλημα μας είναι η σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας για αυτό προσφέρουμε ποικιλία μεσογειακών ειδών σε συνεχή παραγωγή και προσφορά ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες τους καθ’όλη τη διάρκεια του έτους.

Τα προϊόντα που καλλιεργούμε είναι τα παρακάτω:

  • Τσιπούρα (Sparus Aurata) ανήκει στην οικογένεια των σπαρίδων . Είναι το πλέον καλλιεργήσιμο είδος Μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας και καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της εγχώριας ζήτησης.
  • Λαβράκι (Disentrarchus Labrax) ανήκει στην οικογένεια των Μαρονίδων. Είναι επίσης διαδεδομένο είδος Μεσογειακής ιχθυοκαλλιέργειας, το δεύτερο μετά την τσιπούρα.
  • Κρανιός (Argyrosomus regius) ανήκει στην οικογένεια των Σκιαινίδων.Διατίθεται σε μικρότερες ποσότητες από τσιπούρα και λαβράκι.
  • Φαγκρί (Pargus Pargus) ανήκει στην οικογένεια των σπαρίδων. Έχεί κόκκινο χρώμα και αξεπέραστη γεύση. Διατίθεται σε περιορισμένες ποσότητες.
  • Μαγιάτικο (Seriola dumerilli) ανήκει στην οικογένεια των Kαραγγιδών. Είναι μεγάλο ψάρι και το κρέας του είναι συμπαγές και νόστιμο. Διατίθεται και αυτό σε περιορισμένες ποσότητες.